Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Respect voor privacy

We zijn toegewijd aan de ondersteuning van wet- en regelgeving die duidelijke normen voor de inzameling, de toegang, de opslag en het gebruik van persoonlijke informatie die wij krijgen als onderdeel van onze bedrijfsvoering te stellen.Ons respect voor het recht op privacy van de persoonlijke informatie van onze klanten staat voorop. We hebben het beleid en de procedures om te verzekeren dat alle persoonlijke informatie, ongeacht hoe of waar het werd verkregen, wordt behandeld gevoelig, veilig en in overeenstemming met de principes van privacy gerelateerde.Dit privacybeleid beschrijft:

1. De problemen die u moet zich bewust zijn met betrekking tot informatie die wij over u verzamelen

2. Ons beleid met betrekking tot het beheer van persoonlijke gegevens, en

3. In het algemeen, wat voor soort informatie die wij, voor welke doeleinden, en hoe we verzamelen, houden, gebruiken en deze informatie openbaar te maken.Welke persoonlijke informatie wordt verzameld en op te slaan?

Zodat we diensten aan u kan bieden, kunnen wij persoonlijke informatie vragen zoals naam, adres, telefoonnummer of e-mail. Enkele voorbeelden van wanneer we deze gegevens kan het nodig zijn pre-orders, thuis leveringen, promoties etc.

Privacy Act verplicht ons om persoonlijke informatie te verzamelen over u is aan u als het redelijk en praktisch te doen.

Wij nemen alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen te vernietigen of permanent onidentificeerbaar persoonlijke informatie wanneer zij niet langer nodig. De soorten maatregelen nemen we variëren met het soort informatie en hoe deze wordt verzameld en opgeslagen.

In het algemeen hebben we de verplichting om de door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie achter te houden, maar we mogen niet in staat zijn om de goederen en diensten die afhankelijk zijn van het verzamelen van dergelijke informatie te verstrekken, met name als het verzamelen van dergelijke informatie is wettelijk verplicht.Hoe wordt persoonlijke informatie gebruikt?

De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een transactie met een creditcard hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze communicatie van informatie aan andere organisaties op een manier die niet persoonlijk individuen gaat identificeren.Toegang tot persoonlijke informatie

Wij zullen u voorzien van toegang tot een van uw persoonlijke gegevens in ons bezit (behalve in beperkte omstandigheden die door de Privacy Act). Als u toegang tot uw persoonlijke gegevens, kunt u inloggen op uw account registratie bij ons. Als u nodig hebt om de gegevens bij te werken (bijvoorbeeld als u uw adres te wijzigen), dan kunt u wijzigingen in uw "account informatie" te maken.
Terug